XIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

www.fsmcv.org

La FSMCV posa en marxa la XIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, que compta amb el patrocini de CulturArts de la Generalitat Valenciana.

Inscripció telemàtica

En aquesta ocasió es realitzarà la inscripció de forma telemàtica a través del formulari telemàtic, en el qual les SSMM introdueixen les dades de la sol·licitud. A continuació, es genera un document en PDF enviat per correu electrònic que hauran d’imprimir i enviar signat i segellat a la FSMCV. Aquest procés és necessari per a confirmar i validar la sol·licitud. El procediment farà més àgil i eficient el procés d’inscripció i la gestió de la campanya.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de juny de 2016 a les 23:59 hores, moment fins al que estarà disponible el formulari telemàtic.

Únicament s’admetrà una sol·licitud per societat musical i és necessària la correcta presentació per part de les dues societats musicals que conformen l’intercanvi perquè aquest siga vàlid. Les dues societats musicals que realitzen l’Intercanvi Musical, ho duran a terme a través d’alguna de les seues agrupacions instrumentals o vocals (bandes, bandes juvenils, orquestres, cors, grups instrumentals, etc.).

El període per a la realització dels dos concerts serà el comprès entre els dies 20 de maig a 9 d’octubre de 2016, havent d’explicar que la proposta de dates dels ambdós concerts de no han de coincidir amb la celebració d’actes institucionals de la FSMCV.

Tots els detalls del procés d’inscripció per als intercanvis estan explicats tant en les bases com en el propi formulari telemàtic.

Formulari Intercanvis Musicals

Bases dels Intercanvis Musicals

Intercambios Musicales

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: