Com cada dimecres sant la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes oferirà el Concert de Música Sacra

Com cada dimecres sant en els darrers anys la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes oferirà el Concert de Música Sacra. L’acte, organitzat per la Junta d’Hermandats i Cofradies, està patrocinat per l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i començarà a les 22h en l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa Terol”.

L’agrupació musical dirigida pel seu mestre En Rafa Garcia Vidal, ha preparat per aquest concert  un viatge musical a través de la nostra tradició cristiana de la Passió que celebrem aquests dies de Pasqua, més concretament el Via Crucis. Aquest, també conegut com “Estacions de la Creu” o “Via Dolorosa” es refereix a les diferents etapes o moments viscuts per Jesús de Nazaret des que va ser fet presoner fins a la seva crucifixió i sepultura. La proposta per a tots els assistents serà realitzar un viatge de meditació utilitzant diferents obres musicals que tenen un cert paral·lelisme amb algunes d’aquestes estacions.

Així, a la primera part la banda interpretarà en primer lloc Funeral Music d’Eduard Grieg. En segon lloc Omaira del compositor de Benigànim Carlos Pellicer. Aquesta preciosa peça per a trombó solista i banda serà interpretada pel trombonista de La Llosa de Ranes i membre de la Film Symphony Orchestra; Óscar Sanfèlix Terol. Esta primera part finalitzarà amb el poema simfònic Oscar for amnesty de Dirk Brossé, que contarà amb la narració de l’actriu Inma Bellver Sanchis.

La segona part del concert s’encertarà amb la Pavana per a una infanta difunta del mestre Maurice Ravel, continuarà amb Rimaq marxa de processó composta pel músic i clarinet principal de la banda Dario Giner Climent, seguirà el concert amb Mektub marxa fúnebre de Mariano San Miguel, després la Marxa Fúnebre de Frédéric Chopin i finalitzarà amb Paraiso (Divina Comedia) de Robert W. Smith.

Els músics i el mestre director han realitzat un gran treball en els darrers tres mesos per oferir aquest magnífic concert amb el desig que el públic assistent gaudisca d’una nit de bona música la qual anirà acompanyada de projeccions de diapositives i videos que permetran gaudir als assistents d’un espectacle diferent i innovador.

CONSULTA EL PROGRAMA

smllosa

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: