Presentada la 2ª edició del Concurs Joves Intèrprets

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la 2ª edició del Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes. L’acte s’ha celebrat al saló de plens de l’ajuntament de la Llosa de Ranes, a les 13:30 hores.

roda de premsaEl concurs mantindrà el format de la passada edició amb dues fases diferents: una primera fase en què interpreta l’obra obligada de cada instrument i la Fase Final, on cada concursant interpreta una obra de lliure elecció. Les dues fases tindran lloc a l’Auditori Municipal de la Llosa de Ranes en els caps de setmana del 25-26 de juny i 2-3 de juliol.

El període d’inscripció serà des del 22 febrer 2016 fins el 31 de maig de 2016, ambdós inclosos. No es podran inscriure els guanyadors de l’edició anterior, llevat que participen en una especialitat o modalitat diferent de la que van obtenir el Primer Premi. Les inscripcions poden realitzar-se via online a la web habilitada per al Concurs. Les taxes d’inscripció del concurs són de 30 euros.
Publicación1
Dossier de premsa

www.concursodemusica.com

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: