Un total de 21 societats musicals de tot el món participaran en el CIBM Ciutat de València

Un total de 21 societats musicals d’Europa, Amèrica del Sud i Àsia participaran al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2016, que se celebrarà al Palau de la Música del 21 al 24 de juliol. Conclòs el termini d’inscripció per a la 130 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música, s’ha procedit aquest dimarts al sorteig de participació i ordre d’actuació de les bandes inscrites.

Hi participaran 21 bandes de música, de les quals 12 són de la Comunitat Valenciana, quatre són de la resta del territori nacional, de les províncies d’Almeria, Ciudad Real, Cuenca i Madrid, i 5 estrangeres de Bèlgica, Japó, Portugal i Puerto Rico.

http://www.cibm-valencia.com/

ORDRE ACTUACIÓ

L’ordre per a la secció tercera és: Asociación Bade Música de Sorbas (Almería), Unio Musical Cultural d’Estivella (Valencia), Banda Sinfónica Avanzada de Caguas (Puerto Rico), Aomori Prefecture High School Band (Japón), Sociedad Musical La Esperanza de San Vicente del Raspeig  (Alicante) i Agrupación Musical Carrera Fuente San Luis (Valencia).

Per a la secció segona és: Societat Musical l’Aliança de Mutxamel (Alicante), Banda de Música de Monçao (Portugal), Sociedad Musical Unión de Pescadores (Valencia), Grupo recreativo e musical – Banda de Famaliçao (Portugal), Koninklijke Harmonie van Peer (Bélgica) i Unió Musical Realense de Real (Valencia).

Pel que fa a la secció primera és: Sociedad Unión Musical Almoradí (Alicante), Unió Musical de Muro – Muro d’Alcoi (Alicante), Asociación Banda de Mica de Alcazar de San Juan (Ciudad Real), Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo (Cuenca) i Societat Musical l’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna (Valencia).

Per a la secció d’Honor és: Agrupació Musical Santa Cecilia Castalla  (Alicante), Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet (Valencia), Banda Sinfónica la Lira de Pozuelo – Pozuelo de Alarcón (Madrid) i Agrupación Musical ‘Los Silos’ de Burjassot (Valencia).

 

Legir més: http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-total-21-sociedades-musicales-todo-mundo-participaran-certamen-bandas-ciudad-valencia-20160202210855.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s