Per una Facultat de la Música

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha manifestat la seua aposta per la inclusió dels estudis musicals superiors en facultats de música del sistema universitari en una reunió sol·licitada per representants de l’Assemblea d’Alumnes del Conservatori Superior de Música de València que mantenen una vaga indefinida amb tancaments en el centre dins del que han denominat “Primavera musical”.

Nota de premsa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s