Concert de Nadal

Igual que en el concert de Santa Cecília…, ara amb el de Nadal també volem de fer costat a CARITAS amb la seua tasca de recollida d’aliments per a després repartir-ho a les families i persones més necessitades, hem pensat aprofitar les nostra actuació per a potenciar i facilitar aquesta tasca i sols els demanem que aporten aliments no peribles (alimentos no perecederos) tal com ho son les llegums, arròs, llet, aliments envasats amb una caducitat llarga i per damunt de tot galetes per als més menuts.

Al vestíbul de l’Auditori hi hauran uns llocs destinats a que vostès dipositen aquestos aliments que després transportarem al lloc de magatzem de Caritas de La Llosa per a ser distribuïts convenientment.

CONCERT DE NADAL

030 a cenefa nadal

Dissabte, 19 de desembre de 2015 a les 19:00 a l’Auditori

Diu el refrany “A NADAL, NI FRET, NI FAM” abans que s’abandonen a les excel·lències gastronòmiques típiques d’aquestes dates, la Societat Musical de La Llosa de Ranes, junt als alumnes de l’Escola de Música “Miguel Esparza” i tots els que treballem per a dur endavant aquesta Societat, volem felicitar-los els Nadals amb un Concert de Nadales que segur els deixa bon gust de boca i cap quilo de més al cos.

Sense més per la nostra part, esperem la seua assistència al concert i la seua SOLIDARITAT i col·laboració amb CARITAS de la Llosa de Ranes.

Cartell

01 CARTELL CONCERT NADALES

smllosa firma - negre

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: