Circular Socis: Santa Cecília i Nadal 2015

01 A SOLIDARISEstimat soci/a:
Una vegada més ens posem en contacte amb vostè per a informar-lo/la dels actes que ens resten d’ací a final d’any, i aquesta vegada ho fem per a demanar la seua col·laboració per a una causa solidaria.

Aprofitant els dos concerts que ens resten, el de Santa Cecília i el de Nadales i per tal de fer costat a CARITAS amb la seua tasca de recollida d’aliments per a després repartir-ho a les families i persones més necessitades, hem pensat aprofitar les nostres actuacions per a potenciar i facilitar aquesta tasca i sols els demanem que aporten aliments no peribles (alimentos no perecederos) tal com ho son les llegums, arròs, llet, aliments envasats amb una caducitat llarga i per damunt de tot galetes per als més menuts.

Al vestíbul de l’Auditori hi hauran uns llocs destinats a que vostès dipositen aquestos aliments que després transportarem al lloc de magatzem de Caritas de La Llosa per a ser distribuïts convenientment.

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2015

020 A cenefa solidaritat

Dissabte, 28 de novembre de 2015 a les 20:30 a l’Auditori

A un mes de Nadal, celebrem la Festivitat de Santa Cecília, i ho fem com millor sabem, FENT MÚSICA per a la nostra patrona i la nostra festa. La societat Musical ofereix a tots els seus socis el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2015 i de segur que no els deixarà indiferents. I a més els presentarem als nous músics que entren a la Banda, CESAR CAMARASA CASTELLÓ i LUCIA SANFELIX DELGADO DE MOLINA.

Els esperem a tots.


CONCERT DE NADAL

030 a cenefa nadalDissabte, 19 de desembre de 2015 a les 19:00 a l’Auditori

Diu el refrany “A NADAL, NI FRET, NI FAM” abans que s’abandonen a les excel·lències gastronòmiques típiques d’aquestes dates, la Societat Musical de La Llosa de Ranes, junt als alumnes de l’Escola de Música “Miguel Esparza” i tots els que treballem per a dur endavant aquesta Societat, volem felicitar-los els Nadals amb un Concert de Nadales que segur els deixa bon gust de boca i cap quilo de més al cos.

Sense més per la nostra part, esperem la seua assistència als diferents concerts i actes que tenim preparats i per damunt de tot la seua SOLIDARITAT i col·laboració amb CARITAS de La Llosa de Ranes.


DESCARREGA LA CIRCULAR

pdf

Circular 04 2015 SANTA CECILIA i NADAL


smllosa

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: