La Venta de los Gatos del mestre Serrano

LA VENTA DE LOS GATOS
Autor: JOSÉ SERRANO SIMEÓN /Adaptació: F. Moral Ferri
Banda de la SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES
Director convidat: F. Moral Ferri

La Societat Musical de la Llosa de Ranes ha gravat part del disc número 32 de la col·lecció ‘Retrobem la Nostra Música’, que edita l’Àrea de Cultura de l’Excel·lentíssima Diputació de València i el qual va estar presentat el passat divendres a la seu de la corporació provincial.

La nostra banda, va estar convidada a formar part d’aquest enregistrament en la seua condició de banda guanyadora de la Secció Primera del Certamen Provincial de Bandes de Música 2014. La formació que dirigeix Rafael García Vidal aporta al disc compacte la gravació de l’obra ‘La venta de los gatos’, del mestre suecà José Serrano.

La Diputació de València edita un total de 400 exemplars de cadascuna de les partitures que integren la present edició del programa i 1.000 discs compactes per a la seua distribució entre les agrupacions musicals que s’adhereixen a aquesta campanya musical.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: