XLVII Assemblea General de la FSMCV

El dissabte 17 pel matí tindrà lloc l’acte d’obertura de les escoles de música 2015-2016. L’Assemblea començarà  per la vesprada amb el desenvolupament de diversos punts de l’ordre del dia. La primera jornada finalitzarà a les 19 hores amb una desfilada de les bandes de la comarca de la Plana Alta. El diumenge es reprendrà l’Assemblea per a continuar amb els diferents assumptes a tractar, entre ells, la gestió de la Junta Directiva de la FSMCV durant l’exercici 2013-2014, els comptes de l’entitat, les eleccions a seu de seu assembleària 2016, etc.


Enguany, com a novetat, la FSMCV celebrarà la seua Gala de la Música en el marc de l’Assemblea. Serà el mateix dissabte 17 a la nit en un esdeveniment en el qual es lliuraran els Premis Euterpe 2015 i del que donarem més detalls pròximament.

Descarrega nota de premsa completa.
Orden del Día de la XLVII Assemblea General de la FSMCV. Benicàssim, 17 i 18 d’octubre de 2015.

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: