La Societat Musical rebrà el premi 9 d’octubre al mèrit cultural

La XII edició dels Premis 9 d’Octubre serviran per reconèixer la trajectòria d’estudiants, esportistes i entitats cíviques de la Llosa de Ranes. Aquests guardons foren creats l’any 2004 amb el propòsit d’homenatjar aquells veïns i veïnes de la localitat que, dintre del seu àmbit de treball, actuació i dedicació, han obtingut resultats notables.

Aquests premis es lliuraran el proper divendres 9 d’Octubre (13.00 hores), coincidint amb la celebració de la diada dels valencians. Després de l’acte institucional que se celebrarà al Consistori, la comitiva integrada per autoritats locals, associacions del municipi i premiats, es dirigirà fins l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa de la localitat, on es farà menció i es lliuraran els guardons.

La Societat Musical de la Llosa de Ranes serà distingida amb el guardó al mèrit cultural per la consecució del primer premi i menció d’honor a la secció primera del XXXVIII Certamen Provincial de Bandes de Música que organitza la Diputació de València.

+info

http://www.lallosaderanes.es/report/premis-9-doctubre-distingeixen-estudiants-esportistes-entitats-civiques

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: