Imatges del concert participatiu 10è Aniversari Sanganxa

L’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”, va acollir el passat dissabte el concert de solistes dins l’acte central de la celebració del 10 Aniversari de Sanganxa Music Store. La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes va actuar en la segona part del concert, en primer lloc fent l’estrena del pasdoble Sanganxa, composat per a la ocasió pel compositor americà Gregory Fritze. La Banda continuava la seva actuació junt als solistes Vicent Berbegal i Raul Garrido a la trompa, David Alonso al saxo, David Pastor a la trompeta i acabava l’actuació junt al Forum Brass Quintet. La Valencia Brass Band va ser l’encarregada d’obrir el concert, qui també va acompanyar a José Chafer a la trompeta. El Concert va estar dirigit per Enrique Alborch (dir. de la Valencia Brass Band) qui es va fer càrrec de la direcció de la nostra banda, degut a que el seu titular Rafael Garcia no va poder estar en l’esdeveniment.

Us deixem algunes imatges del concert

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: