Ginés Serna i Iván Plaus obtenen el primer premi en la modalitat de vent-metall

Ginés Serna Navarro, trompetista de Callosa de Segura ha estat  guanyador en la modalitat A, mentre que Iván Plaus Pigarev, trombonista d’ Ávila, ha estat  guanyador en la modalitat B.

L’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” ha acollit aquest cap de setmana les audicions dels concursants de la modalitat de vent-metall –trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba–,  en la que han participarat un total de 45 joves músics.

Ginés Serna (trompeta) i Iván Plaus (trombó) varen resultar, en la vesprada del diumenge, guanyadors del I Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes en la modalitat d’instruments de vent-metall. Plaus es va imposar en la categoria B del concurs, que integra a músics de fins a 12 anys, i obtingué un premi de 400 euros i diploma. El jove trombonista interpretà com a obra lliure la Romanza per a trombó i piano, del mestre Ricardo Mollá. Mentre que Serna ho va fer en la categoria A, en la que participaren intèrprets de 13 a 16 anys, i va estar mereixedor d’un premi de 500 euros i diploma acreditatiu. En el cas del trompetista alacantí optà per interpretar els moviments Andante i Allegro per a trompeta del compositor francès Guy Ropartz.

La Fase Classificatòria de les dos modalitats tant la A com la B es va desenvolupar durant la jornada de dissabte en sessió de matí i vesprada. En ella es van classificar per participar en la final:

Finalistes de la Modalidad A:
Alejandro Higón Abril , Alborache – Trombó
Ginés Serna Navarro, Callosa de Segura – Trompeta
Elisabeth Oltra San Genaro, Genovés – Trompa
David Escolà Quiles, Cullera – Trompa
Francisca Sánchez Gea, Bullas – Trompeta
Agustín Puig, Corbera – Trompeta
Finalistes de la Modalidad B:
Álvaro Cardona Torno, Alcàntera Xúquer – Bombardí
Xavier Antolín López, Pinoso – Trompa
Alexandro de Gracia García Antolinos, Almoradí – Trompa
Fernando Albert Ibarra, Albaida – Trompeta
Iván Plaus Pigarev, Ávila – Trombó
Xavi Machi Osca, Guadassuar – Trompeta

La Final de les dos modalitats ha tingut lloc huí diumenge en sessió de vesprada, i en ella el jurat ha decidit  que els mereixedors dels primers premis del concurs en les modalitats A i B del vent-metall siguen per a Ginés Serna Navarro, trompetista de Callosa de Segura en la modalitat A, i per a  Iván Plaus Pigarev, trombonista d’ Ávila.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: