Programa del 129 CIBM Ciutat de València 2015

El proper dijous 16 de juliol a les 17 hores comença la 129 edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València al Palau de la Música de València.

fondo cibm

Participen en la Secció Tercera: Associació Lira Alcañizana d’Alcañiz (Terol), Societat Musical Benirredrà (València), Corps Philarmonique de Chatillon-Aosta (Itàlia), Agrupació Musical de Banyeres de Mariola (Alacant), Unió Musical “El Xúquer” de Sumacárcer (València) i l’Associació Músic Cultural Señora de la Paz de Marmolejo (Jaén). Totes elles interpretaran com a obra obligada Blue outer Space de Satoshi Yagisawa.

En la Secció Segona, que se celebrarà el divendres 17 a les 17 hores, participaran la Unió Musical d’Abaida (València), Tacoma Concert Band (USA), Stadtmusik St. Gallen (Suïssa), Corporació Musical de La Pobla de Vallbona (València), Agrupació Musical Santa Cecilia de Calzada de Calatrava (Ciudad Real) i Unió Musical Santa Cecilia de Canals (València). En aquesta categoria s’escoltarà com obligada Andròmeda de Saül Gómez Soler.

El dissabte 19 serà el torn de les bandes de la Secció Primera, que interpretaran Fases de José Alamá Gil en dues sessions de matí i vesprada. Al matí, a partir de les 11 hores, actuaran l’Associació Amics de la Música de Yecla (Múrcia) i el Centre Instructiu d’Art i Cultura de la Vall D’Uixó (Castelló). A la vesprada, a partir de les 17:30 hores ho faran el Centre Artístic Musical Santa Cecilia de Foios (València), Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Mislata, (València) i la Blasorchester Jona-Wollerau (Suïssa).

El Certamen Internacional conclourà el diumenge 19 amb la Secció d’Honor, en la qual un any més participen de nou solament societats de música valencianes que executaran La Vall de la Murta de Andrés Valero Castells com obra obligada. . Al matí, a partir de les 11 hores, pujaran a l’escenari la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera i la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. I en la sessió vespertina, a les 17:30 hores, actuaran la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna i la Societat Unió Musical d’Alberic.

PROGRAMA

www.cibm-valencia.com/anteriores/2015/index.html

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: