Claudia Aliaj i Ana Gavilán guanyadores del Concurs de Joves Intèrprets en la modalitat de vent-fusta

La salmantina Claudia Aliaj (clarinet) i la cordovesa Ana Gavilán (oboè) van ser guanyadores del I Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes en la modalitat de vent-fusta.

guanyadoresAliaj es va imposar en la categoria B del concurs, que integra a músics de fins a 12 anys, i va obtindre un premi de 400 euros i diploma. Mentre que Gavilán ho va fer en la categoria A, en la que participaren intèrprets de 13 a 16 anys, i va estar mereixedora d’un premi de 500 euros i diploma acreditatiu. Ambdues obtingueren una qualificació per part del jurat superior a la resta dels cinc participants que prengueren part en la fase final. Per a aquestes categories el jurat va estar integrat pel professor de saxofon, David Alonso; l’especialista de clarinet, José Vicente Carbonell; i el professor de flauta, Emilio Oltra.

La nota dominant del primer cap de setmana del concurs var estar l’elevada participació. Un total de 63 joves músics varen passar per l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes. En la jornada del dissabte tingué lloc la fase classificatòria on cadascun dels joves músics interpretaren l’obra obligada de la modalitat instrumental davant un auditori que registrà una gran afluència de públic. El diumenge, en la final, els intèrprets executaren l’obra lliure amb l’acompanyament de pianista.

El proper cap de setmana serà el torn de la modalitat de vent-metall –trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba–, amb la participació d’un total de 45 joves músics. L’accés a cadascuna de les actuacions serà lliure i gratuïta fins completar l’aforament.

Aquest concurs es troba impulsat pel Consistori amb la col·laboració de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Diputació de València, i amb la gestió de Sanganxa Music Store SL, a través de la seua aula didàctica. El seu principal objectiu radica en aconseguir estimular als joves músics en la seua preparació, esforç i la consecució de resultats que permeten satisfer les seues expectatives i necessitats com a intèrprets.

PREMIS

MODALITAT A VENT- FUSTA

 • Primer Premi

  ANA GAVILAN QUERO. Oboe. (Córdoba)

 • Segundo Premi

  REYNALDO ROJAS NUÑEZ. Saxofón. (Caudete)

 • Tercer Premi

  PAULA BALDRÉS GIL. Clarinete. (Rotglà i Coberà)

 •  Quart Premi

  ADRIANA ORTS MARTORELL. Flauta. (Sueca)

 • Cinquè Premi

  JOSE ANTONIO MONTERO MORA. Clarinete. (Orihuela)

 • Sisè Premi

  LAURA BRAVO CABANES. Flauta. (Ciudad Real)

MODALITAT B VENT FUSTA

 • Primer Premi

  CLAUDIA ALIAJ OLIVER. Clarinete. (Salamanca)

 • Segon Premi

  NATALIA GAVILÁN QUERO. Oboe. (Córdoba)

 • Tercer Premi

  ELISA CANO ALCANTARILLA. Flauta. (Ciudad Real)

 •  Quart Premi

  LUNA ORTS BERROCAL. Clarinete. (Málaga)

 • Cinquè Premi

  CARMEN REINA CARBONELL. Clarinete. (Estivella)

 • Sisè Premi

  CAROLINA MUÑOZ BERDEJO. Clarinete. (Alicante)

 

www.lallosaderanes.es
www.concursodemusica.com

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: