Agraïment des de l’Acadèmia de la Música Valenciana

La Mostra Internacional de la Música Valenciana va finalitzar el passat 15 de maig, on solistes i agrupacions de la nostra Comunitat i d’altres autonomies, així com de diversos països europeus i americans, han prestat el seu interès i esforç en la programació en les seves pròpies ciutats d’obres simfòniques, de cambra i corals dels nostres compositors valencians.

La Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes ha estat una d’elles i ha participat en aquesta edició de la mostra amb un concert, el qual va tindre lloc el dia 25 del passat mes d’abril a l’Auditori de la Llosa de Ranes i  en el que es van  interpretar obres de compositors valencians.

Des de la M.I. Academia de la Música Valenciana i més concretament de la mà del seu president Bernardo Adam Ferrero se’ns va fer la proposta per participar en aquesta mostra internacional de la música valenciana i que molt gustosament la nostra societat va acceptar.

Us deixem perquè llegiu la carta d’agraïment,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s