Agraïment des de l’Acadèmia de la Música Valenciana

La Mostra Internacional de la Música Valenciana va finalitzar el passat 15 de maig, on solistes i agrupacions de la nostra Comunitat i d’altres autonomies, així com de diversos països europeus i americans, han prestat el seu interès i esforç en la programació en les seves pròpies ciutats d’obres simfòniques, de cambra i corals dels nostres compositors valencians.

La Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes ha estat una d’elles i ha participat en aquesta edició de la mostra amb un concert, el qual va tindre lloc el dia 25 del passat mes d’abril a l’Auditori de la Llosa de Ranes i  en el que es van  interpretar obres de compositors valencians.

Des de la M.I. Academia de la Música Valenciana i més concretament de la mà del seu president Bernardo Adam Ferrero se’ns va fer la proposta per participar en aquesta mostra internacional de la música valenciana i que molt gustosament la nostra societat va acceptar.

Us deixem perquè llegiu la carta d’agraïment,

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: