La nostra Banda participa en la Mostra Internacional de la Música Valenciana

Folleto-mostra de musica valencianaLa Mostra Internacional de la Música Valenciana ha estat programada del 14 d’abril al 15 de maig, perquè solistes i agrupacions de la nostra Comunitat i d’altres autonomies, així com de diversos països europeus i americans, han prestat el seu interès i esforç en la programació en les seves pròpies ciutats d’obres simfòniques, de cambra i corals dels nostres compositors valencians.

La Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes és una d’elles i participarà en aquesta mostra realitzant el dissabte 25 d’abril a les 19:00h a l’Auditori de la Llosa de Ranes, oferint un concert en el que s’interpretaran obres de compositors valencians.

Des de la M.I. Academia de la Música Valenciana i més concretament de la mà del seu president Bernardo Adam Ferrero se’ns va fer la proposta per participar en aquesta mostra internacional de la música valenciana i que molt gustosament la nostra societat va acceptar.


Concert 

(organitzat per la M.I. Academia de la Música Valenciana)

Dissabte, 25 d’Abril de 2015 a les 19:00 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”

Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes
Rafael Garcia Vidal, director


Programa complet de la Mostra Internacional de la Música Valenciana


 

http://miamv.org

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s