Una mostra del fenòmen associatiu a la nostra localitat «la Societat Musical»

Exposada al Museu de la Casa del Pou trobem una mostra del fenòmen associatiu de la nostra localitat «la Societat Musical»

El nou Museu Històric i Artístic ‘Casa del Pou’ de la Llosa de Ranes va obrir les seues portes el passat dissabte amb el propòsit de donar a conèixer el patrimoni etnològic i tradicional del municipi als seus propis veïns i visitants. Aquest nou espai cultural s’ubica a la Casa del Pou, un edifici construït a finals del segle XIX a l’antic Camí Reial de la localitat.

El dissabte dia 28 de març de 2015 a les 13’00h va ser inagurat el Museu de La Llosa de Ranes «Casa del Pou»  per part del President de la Diputació de València N’Alfonso Rus Terol i l’Alcalde de La Llosa de Ranes N’Evarist Aznar Teruel. A l’acte assistiren diferents alcaldes de la comarca, els representants de les diferents associacions del poble així com els veïns de la localitat. La Banda de la Stat Musical va acompanyar l’acte amb un passacarrer des de l’ajuntament al museu així com la rebuda del president de la Diputació. Cal destacar en l’exposició l’espai dedicat a la nostra societat en la planta baixa a mà esquerra. En ell, es fa referència al fenòmen associatiu i més en concret a la nostra associació com a la més antiga del poble. S’exposen una sèrie d’instruments totalment restaurats davant un fons pintat a mà del poble de la Llosa.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: