Acte de presentació del Concurs de Joves Intèrprets

i-concurs-joves-interprets - copiaDijous, 26 de febrer de 2015 -saló de plens de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, roda de premsa de presentació del I Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes. – L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha presentat avui la primera edició del Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol; i 11 i 12 d’aquest mateix mes a l’Auditori Municipal ‘Mestre Vicent Tortosa’. Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Consistori amb la col·laboració de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Diputació de València, i amb la gestió de Sanganxa Music Store SL, a través de la seua aula didàctica.

L’acte ha començat amb una mica de retard propiciat per la cortesia dels organitzadors i amb mires de tindre un nombre més elevat d’assistents. Al final ha sigut un acte «en família» prou protocolari. A la taula les tres parts implicades al projecte. L’Ajuntament de La Llosa de Ranes representat pel seu alcalde Evarist Aznar, Jose Javier Carreres com a representant de la Societat Musical de La Llosa de Ranes i Patricia Sales de l’empresa Sanganxa Music Store.

    Durant l’acte de presentació del certamen l’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, ha assenyalat que es tracta “d’un projecte de llarg recorregut», que pretén, a mitjà termini, erigir-se en una cita «referent en la seua modalitat». El primer edil també ha volgut destacar «la projecció dels valors culturals i musicals del municipi», que per la seua vessant nacional, «permetrà la posada en marxa d’aquesta iniciativa».

Assenyalar que es tracta d’un concurs, però que la intenció és promoure la cultura al poble i a la comarca sent un referent en els concursos amb gent de curta edat.

   Per la seua part, José Javier Carreres, president de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, ha indicat que el concurs es circumscriu «a l’etapa formativa dels músics» amb el propòsit de «servir com a complement pedagògic dels seus estudis». De la mateixa manera, Carreres ha reconegut que resultaria «molt gratificant» per a l’entitat que presideix poder comptar amb la participació en el certamen de músics locals. És per això, Carreres s’ha compromès a «incentivar», des de la formació bandística, la presència de «joves intèrprets de la Societat Musical». Així mateix, des de l’organització s’ha posat de rellevància l’interès suscitat per la iniciativa, fins i tot abans d’obrir-se el període oficial d’inscripcions.

   Al darrer torn de paraula Patricia Sales ha explicat el funcionamient del concurs adreçant referencies al projector i mitjançant la pàgina web  www.concursodemusica.com feta per a l’esdeveniment on ha volgut remarcar que qui passe a la fase final tindrà premi donat que de la semifinal a la final sols passaran 6 participants i hi haurà un premi per a cada finaliste. Les inscripcions podran fer-se a partir del dia 1 de març on line en concursodemusica.com on estan totes les bases del concurs.


Descarrega la nota de premsa completa

26_02_15 NP. I Concurs Joves Intèrprets_Ajuntament Llosa Ranes


Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: