Reconeixement de la ciutat de Xàtiva al nostre director

L’Alcalde de Xàtiva ha fet reconeixement en nom de la ciutat de Xàtiva al nostre mestre-director pels diferents èxits obtinguts al front de la Banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes.

Familiars, el nostre president Jose Javier Carreres i representants de la Música Vella també estigueren convidats a l’acte.

L’Alcalde de Xàtiva li ha donat les gràcies, a més de portar el nom de la LLosa de Ranes pels grans auditoris que també ho haja fet amb el nom de la seua ciutat.

Paco Sánchez Roca,  ha agraït el reconeixement i li ha alegrat molt que la seua ciutat l’haja tingut en consideració en fer-li este acte. Per a ell es molt gran que se li valore la seua tasca dins del món de la música. Ha donat les gràcies molt especialment a la Societat Musical de la LLosa de Ranes pel gran treball realitzat els darrers anys i a la Música Vella, la seua casa.

Un comentario

  • Evarist Aznar

    Molt merescut reconeixement a un gran mestre-director que ha sigut capaç de traure el millor treball musical dels nostres músics. A més a més, demostra en cada Concert una capcitat interpretativa i una sensibilitat musical excepcionals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s