Convocatoria 2015 per formar part de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV

La FSMCV ha obert el termini per a conformar la plantilla de la seua Jove Banda Simfònica durant la temporada de 2015.

Els músics interessats a formar part d’aquesta formació hauran de tindre entre 18 i 28 anys, estar inscrit en el Fitxer de Persones Relacionades amb la Federació i cursar com a mínim cinquè grau d’ensenyaments professionals.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 28 de desembre de 2014.


Durant 2014, la Jove Banda Simfònica de la FSMCV va estar dirigida per Daniel Ferrero Silvage. La formació va participar com convidada en la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. A més, en el mes de setembre va estrenar al costat del Cor de la Generalitat Valenciana l’obra Rèquiem Opus 5 de José Vicente Fuentes Castilla en el Palau de la Música de València.

CONSULTA LES BASES

http://dmbblog.com/2014/11/29/convocatoria-2015-per-formar-part-de-la-jove-banda-simfonica-de-la-fsmcv/

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: