Retrobem distribueix 400 partitures i 1.000 discos a les societats musicals

El diputat provincial de Teatres i Música de la Diputació de València, Cristóbal Grau, ha presidit avui la presentació del disc compacte i les noves partitures que es distribuiran a totes les societats musicals de la província de València dins de la campanya Retrobem la Nostra Música 2014 .
A la trobada amb els mitjans també han assistit el cap del Servei de Cultura de la Diputació, Mario Carrión, i l’assessor musical de la corporació, Francisco Moral.

Les noves peces per a banda i orquestra són “Imatges a Contrallumde Teo Aparicio, La Venta de los Gatos“, del mestre José Serrano, adaptada per Francisco Moral, i Diana Cazadora“, de Rigoberto Cortina, transcrita i revisada per Robert Ferrer.

El treball que han presentat és el número 31 de la col·lecció Retrobem la Nostra Música i ha estat gravat per l’agrupació Santa Cecília d’Enguera, La Primitiva de Rafelbunyol i el Casino Musical de Godella.

Diputació ha editat un total de 400 exemplars de cada partitura i un miler de discos per a la seva distribució entre les agrupacions participants en la campanya musical de la institució.


14/10/2014 nota de premsa completa

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s