Programació dels actes i concerts de Tardor

membrete programacio tardor

Estimat soci/a:

PROGRAMACIÓ TARDOR
Descarrega circular 03/2014 Programa de Tardor

            Ens complau dirigir-nos a vostè per a informar-lo/la de la programació que tenim preparada per als propers mesos, la qual està condicionada per la participació de la Banda de la nostra Societat Musical al CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014 dins la 1ª secció, a conseqüència d’haver guanyat el XXXVIII Certamen Provincial de la Diputació de València 2014.

PROGRAMA

Dissabte, 4 d’Octubre de 2014 a les 12:15 h. a l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa

FESTIVAL DE TARDOR

Amb la participació de la Banda de l’AGRUPACIÓ MUSICAL DE BENEIXIDA guanyadora del XXXVIII Certamen Provincial dins la secció 4ª i la Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, ambdues aspirants a guanyadores al CERTAMEN DE BANDES DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Una oportunitat única d’escoltar les dos formacions i les obres amb les quals participen.

Dijous, 9 d’Octubre de 2014 a les 13:00 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”

ENTREGA DE GUARDONS 9 D’OCTUBRE 2014

El dijous 9 d’octubre enmarcat amb els actes institucionals que organitza l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, la Societat Musical, junt a altres veïns i associacions destacades al 2014, rebrà el Premi a la Cultura a nivell col·lectiu com a guanyadora del XXXVIII Certamen de la Diputació de València.

Dissabte, 18 d’octubre de 2014 a les 18:00 a la Casa de la Cultura de l’Alcudia de Crespins

XXX FESTIVAL COMARCAL DE BANDES DE MÚSICA DE LA COSTERA

La Societat Unió Musical de l’Alcudia de Crespins organitza el XXX Festival de Bandes de Música de la Costera i la Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes participa i ho fa el dissabte 18/10/2014 a les 18:00 h. aproximadament. Per la proximitat de la població no s’ha previst cap mig de transport col·lectiu. Accés lliure i gratuït.

Diumenge, 26 d’Octubre de 2014 a les 16:00 a l’Auditori del Palau de les Arts a València

CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014

La Societat Musical de La Llosa de Ranes, participa en la Secció 1ª dins el Certamen de la Comunitat Valenciana. Per facilitar l’assistència de tots els socis que ho desitgen, la Societat va a contractar un autobús que tindrà l’eixida i la tornada des de La Llosa fins al recinte on es celebrarà el Certamen.

El preu del viatge s’estima que és de 8 euros/persona per a socis i un acompanyant, i 10 euros/persona per a NO socis. Per tal d’organitzar-lo millor, tot aquell/a que tinga interès en acudir mitjançant l’autobús deurà d’ inscriure’s i pagar el dies 13 i 14 d’octubre de 18:00 a 20:00 hores a la seu de la Societat Musical.

La persona desitge acudir pel seu compte, tindrà que vindre a reservar la invitació els mateixos dies i horaris, ja que l’accés és gratuït però requereix invitació la qual es gestionarà a través de la Societat Musical.

Sense més per la nostra part, esperem la seua assistència als diferents concerts i actes que tenim preparats.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: