Reprenem els assajos al setembre

Reprenem l’activitat bandística despres d’unes curstes no, molt curtes però merescudes vacances. Si bé ara fa una setmana des que feiem l’últim acte de festes, aquest dimarts 2 de setembre comencem la nova temporada.

Per davant dues dates importants per a la nostra formació, i les dos al mes d’octubre :

  • El dissabte 18 d’octubre la nostra Banda participarà en la 30ª edició del Festival Comarcal que aquest any tindrà lloc a la localitat de l’Alcudia de Crespins.
  • El diumenge 26 d’octubre a les 16:00, participarem en el 36 CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. En aquest certamen competeixen les millors bandes de cadascuna de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, en les seves respectives categories, per elegir les triomfadores de l’any. Es desenvoluparà en dos sessions, el dissabte 25 i el diumenge 26 que es quan es tocarà a nosaltres, sent l’escenari de l’esdeveniment, l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia.

 

CONSULTA L’AGENDA

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: