Obert el termini de presentació de candidatures per formar part de la Junta Directiva de la FSMCV

La convocatòria oficial de l’Assemblea ha estat enviada a les societats musicals que podran realitzar la seva preinscripció per a aquesta trobada anual en què tindran lloc eleccions a la Junta Directiva federal.

cartel_asamblea federacióObert el termini per presentar candidatures a la Junta Directiva de la FSMCV
Tal com s’estableix en els Estatuts, els assembleistes han de elegir el president, vicepresident, secretari general i els 15 vocals que conformaran el nou equip directiu de la FSMCV per als propers 4 anys.
L’actual president de la FSMCV, Josep F. Almeria, que va anunciar fa temps la seva intenció de no presentar-se a la reelecció, conclourà així una etapa de 8 anys al capdavant de la Federació.


El termini de presentació de candidatures està ja obert i finalitzarà el divendres 12 de setembre.


El Teatre Chapí de Villena és l’escenari en què es desenvoluparà aquesta Assemblea, rigorosament preparada al llarg de l’últim any per la Societat Musical Ruperto Chapí, amfitriona d’aquest esdeveniment, amb la col · laboració de l’Ajuntament de Villena.

[www.fsmcv.org]

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: