Documentació: Beques Bankia per als alumnes de la xarxa d’escoles de musica per al 2014-2015

CulturArts i Bankia habiliten 400.000 euros en beques per a alumnes de la xarxa d’escoles musicals a 2014-2015

L’objectiu d’aquestes beques és fomentar l’estudi de la música com una manera de contribuir al desenvolupament d’aquesta activitat cultural que compta amb una llarga tradició a la Comunitat Valenciana. Per això, res millor que fer-ho donant suport als seus futurs músics.

El termini per a la presentació de sol · licituds es tancarà el dia 22 juliol 2014 a les 15:00 h.

La Resolució provisional tindrà lloc com a màxim el 8 de setembre de 2014, atorgant-se un termini de 10 dies per a possibles reclamacions. La Resolució definitiva tindrà lloc com a màxim el 22 setembre 2014

Documentació

becas-bankia

Preguntes freqüents (document en PDF)

Documentació en PDF:

+info

http://www.bankiaescoltavalencia.es/val/beques/index.html

El termini de presentació de sol · licituds per obtenir la beca s’estendrà fins el proper 22 de juliol i les ajudes suposaran per a cada alumne com a màxim el 90% del total abonat per matrícula i classes de llenguatge musical i instrument, amb un límit de 500 euros per persona i beca.

Les sol · licituds es podran presentar en qualsevol oficina de Bankia, a la seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (C / Sorni, 22-1 º 46004VALÈNCIA) o per correu certificat.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: