La Trobada concluia amb el concert d’alumnes i de l’Orsaxcova

 

I Trobada Comarcal de saxofonistes

 – Auditori Municipal de la Llosa de Ranes

El concert final posava fi a aquest dia de convivència, de formació i d’activitat musical.

En la primera part, els protagonistes han estat els mateixos alumnes participants en la trobada i que han interpretat les obres que han estat treballant durant part del matí i vesprada als assajos col·lectius. En la segona part l’ORSAXCOVA (l’Orquestra de Saxòfons de la Comunitat Valenciana), ens ha delectat amb un programa atractiu, variat i conegut repertori, tant d’obres originals com amb arranjaments de composicions instrumentades per a aquest ensemble.

Us deixem una mostra…

(disculpeu la qualitat de les imatges)

http://www.youtube.com/watch?v=ShYG8qKRew0

 

 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: