Comença la I Trobada Comarcal de Saxofonistes a la LLosa de Ranes

Aquest matí s’iniciava la jornada amb la recepció dels alumnes i presentació de la Trobada a l’Auditori Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

Seguidament s’iniciaven les classes i assajos col·lectius al local social de la nostra Societat Musical, on els alumnes han estat distribuits per grups en les diferents aules i amb els professors assistents a aquest encontre.

Més d’un centenar d’alumnes i uns 20 professors protagonistes el dia d’avuí en la Trobada de saxofonistes.

El matí ha conclòs abans d’anar a dinar, amb el Concert del quartet de saxos de l’AMC.

A les 16:00 hores es reanudarà l’activitat amb el Taller sobre “primers auxilis al saxo”, a càrrec d’Óscar Egea i  continuaran amb els assajos per preparar el concert final que posarà fi a aquest dia de convivència, de formació i d’activitat musical.

El Concert de Cloenda

En la primera part, els protagonistes seran els mateixos alumnes participants en la trobada i que interpretaran les obres que han estat treballant durant part del matí i vesprada als assajos col·lectius. El la segona part l’ORSAXCOVA (l’Orquestra de Saxòfons de la Comunitat Valenciana), que porta en funcionament des de l’any 2007 i que està formada per 25 professors, tancarà el concert amb un atractiu programa.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: