Campanya d’activitats comarcals 2014

 

http://dmbblog.com/2014/03/29/campanya-dactivitats-comarcals-2014/

A proposta de la Comissió d’Activitats Comarcals, la Junta Directiva de la FSMCV aprova la NORMATIVA PER A LA CONSIGNACIÓ DE DOTACIONS ECONÒMIQUES PER A LA PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA D’ACTIVITATS COMARCALS – 2014.

S’acorda igualment delegar la consignació d’estes dotacions en la dita Comissió, les funcions de la qual seran: estudiar, valorar i proposar a la Junta Directiva de la FSMCV els imports resultants conforme a les propostes presentades.

La Comissió d’Activitats Comarcals proposa, com a exemple les següents:

  • Activitats formatives com: Jornades de Gestió Cultural, de Gestió Pressupostària, de Gestió de crisi en SS.MM, de Modernització tecnològica, de Legislació i d’Arxivística i/o Propietat Intel·lectual.
  • Activitats de participació, comunicació i integració social com: Col·lectius desfavorits, Igualtat, Col·lectius de majors, etc., així com la creació de guies de recursos de les Societats Musicals, a nivell comarcal i/o provincial.
  • Activitats d’interpretació no competitives com: Festivals musicals entre Bandes Música, Grups Instrumentals, Cors,
  • Orquestres corda, ‘Jazz’, Trobades EE.MM., etc.
  • Altres activitats com: Gales, Certàmens, Concursos,etc.

Les sol·licituds es dirigiran a la Junta Directiva de la FSMCV, sent la data límit el 30 de MAIG del 2014.

DESCARREGA LES BASES

BASES CAMPANYA D’ACTIVITATS COMARCALS – 2014

[www.fsmcv.org]

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: