La Llosa de Ranes acollirà la I Trobada Comarcal de Saxofonistes

Aula Sanganxa organitza la I Trobada Comarcal de Saxofonistes per al dissabte 5 d’abril a la Llosa de Ranes per commemorar els dos-cents anys del naixement d’Adolphe Sax.

Aquesta trobada naix amb el propòsit de convertir-se en el complement perfecte per a la formació i preparació dels saxofonistes de la comarca de la Costera. Per això, aconseguir estimular els músics perquè gaudeixin d’una jornada festiva, alhora que enriquidora musicalment és el nostre principal objectiu.

Serà una jornada de convivència, on educands de les vint escoles de música de la comarca i del conservatori, puguen conèixer-se, intercanviar impressions, inquietuds i tocar en conjunt. En definitiva, aprendre i gaudir amb la música, i especialment, del saxo.

Tots els professors de saxo de la comarca estan convidats, així com d’altres conservatoris. A més, està jornada dedicada al saxo finalitzarà amb un concert de tots els alumnes participants i de l’Orquestra de Saxòfons de la Comunitat Valenciana. ORSAXCOVA és una orquestra de saxòfons que porta en funcionament des de l’any 2007 i que està formada per 25 professors.

Per completar la jornada, impartirem també una conferència i taller pràctic sobre la respiració en el saxo.

PLANNING DE LA JORNADA
– 09:30 h: Recepció d’alumnes i presentació de la Trobada a l’Auditori Municipal.
– 10’00h: Exercicis col · lectius
– 10’30h: Assaig per grups
– 13:00 h: Concert del quartet de saxos de l’AMC
– 14’00h: Descans (menjar)
– 16’00h: Taller sobre “primers auxilis al saxo”, a càrrec d’Óscar Egea, cap de taller de Sanganxa.
– 17’00h: Assaig General
– 18’30h: Descans
– 19’00h: Concert Final de la Jornada
1 ª part: alumnes participants
2a part: ORSAXCOVA

El preu de la jornada és de 20 euros. Inclou les partitures, un regal per a cada participant, el menjar de migdia, el material necessari per al taller de primers auxilis i l’entrada al concert de Orsaxcova.

Informació Aula Sanganxa

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: