Punt i final a un cap de setmana complet de celebracions

A la fresqueta de les 11:45h s’iniciava el dia d’avuí amb la concentració dels músics al local social de la Societat Musical per a iniciar el passacarrer de recollida dels nous músics, Judith Hostalet Romero (Flauta),  Ruth Montell Martínez  (Oboè), Ciro Montell Martínez (Trombó), Carla Pons Gascó (Clarinet), Javier Camarasa Castelló (Clarinet), Alba Revert Pla (Saxo Alt), i  Andrea Arenas Àvalos (Trompa). Seguidament, tots ens hem traslladat al Calvari per celebrar la Missa en honor a Santa Cecília i en acabar, la imatge de la santeta ha estat traslladada de nou al local social de la Societat Musical, on ha tingut lloc el dinar de germanor el qual ha posat el punt i final a un cap de setmana complet de celebracions.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s