Reportatge fotogràfic del concert de santa Cecilia 2013

Concert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa Cecilia
Concert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa Cecilia
Concert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa Cecilia
Concert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa CeciliaConcert de Santa Cecilia

Concert de Santa Cecilia 2013,  àlbum complet en Flickr.

La Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes va oferir el passat dissabte 23 de novembre el tradicional concert en honor a Santa Cecília. L’acte va començar a les 20 h en l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa”. El concert va estar dedicat a la memòria d’En Ricardo Sanfèlix Juan, qui va ser músic i directiu de la Societat Musical. També van ser presentats els educands que comencen a estudiar un instrument a l’escola i als i els nous músics que s’incorporaven a la Banda, Ruth Montell Martínez (Oboè), Judith Hostalet Romero (Flauta), Carla Pons Gascó (Clarinet), Javier Camarasa Castelló (Clarinet), Alba Revert Pla (Saxo Alt), Andrea Arenas Àvalos (Trompa) i Ciro Montell Martínez (Trombó). La Banda, va interpretar a la primera part del concert: Cap Kenedy de Serge Lancen i el Concertino Op.4 de Ferdinand David amb Oscar Sanfèlix Terol com a trombó solista. I a la segona part, el pas-doble El Motete i la selecció de la sarsuela La Dolorosa, les dos del mestre José Serrano. Per finalitzar el concert, Una Noche en Granada, d’Emilio Cebrián Ruiz, tot dirigit pel mestre F. Sánchez Roca. Els actes de Santa Cecília continuaran divendres 29 de novembre, amb un parc infantil a la Plaça del Pintor Dies i un berenar per a tots els alumnes de l’Escola de Música “En Miguel Esparza”. A l’endemà dissabte tindran lloc el tradicional esmortzar i dinar dels músics. El diumenge 1 de desembre, a partir de les 12 hores, la Banda recollirà als nous músics en el seu domicili, assistiran a la tradicional missa en honor a la  patrona santa Cecilia i acabaran el dia amb un dinar de germanor al local social de la Societat Musical.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: