Concert de Santa Cecilia 2013 de la Societat Musical de la Llosa de Ranes

concert santa cecilia 2013

Un any més la Banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes oferirà el tradicional Concert de Santa Cecilia el proper dissabte 23 de novembre, a les 20:00h de la vesprada a l’Auditori Municipal Vicent Tortosa.
El programa serà el següent:

HOMENANTGE A RICARDO SANFELIX

PROGRAMA

 

 I PART

* CAP KENNEDY , Serge Lancen

* CONCERTINO Op. 4 per a Trombó,  David Ferdinand

Trombó Solista: OSCAR SANFELIX TEROL

II PART

* EL MOTETE (p.d.), José Serrano

* LA DOLOROSA  (Selecció de la Sarsuela), José Serrano

* UNA NOCHE EN GRANADA (Poema líric), Emilio Cebrián Ruiz

1.- Meditación en la Alambra

2.- Mujer Granaina

3.- Fiesta Gitana en el Sacro Monte

Banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes

Francisco José Sánchez Roca, director

Oscar Sanfèlix Terol – trombó tenor

Oscar Sanfèlix Terol
Oscar Sanfèlix

 Naix a La Llosa de Ranes ( València ) el 1973 i inicia els seus estudis musicals a la Societat Musical de la localitat de la mà de Francisco Najera Perona i Marina Ferrer Sancho , a l’Escola Elemental de Música » Sr Miguel Esparza » . Més tard passa al Conservatori Professional de Musica» Mestre Vert » a Carcaixent on obté les mes altes qualificacions .

A l’abril de 1994 obté per oposició , la primera plaça de trombó a la JOSC ( Jove Orquestra Simfònica de Catalunya ) . Al juny d’aquest mateix any aconsegueix el títol de professor de trombó i al novembre d’aquest mateix any guanya el premi de fi de grau per unanimitat del jurat.

De 1995 a 1997 és trombó solista a l’Orquestra Simfònica de Chamartín , membre de l’Orquestra Simfònica d’Estudiants de la Comunitat de Madrid amb la qual realitza diverses gravacions per a RTVE i participa al Festival de Joves Orquestres Europees a Copenhaguen al juny de 1996 .

Al curs 1997/98 acaba els seus estudis al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb el catedràtic D. Juan Bta Abad Penyarroja .

Ha tocat habitualment per les següents formacions : Música Contemporània Cambra XXI , Gravant un CD per la Societat General d’Autors , Orquestra de la Comunitat de Madrid , Orquestra de Cadaqués , Orquestra Andrés Segòvia , Orquestra de RTVE , Jove Orquestra de la Mediterrània , Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya , Orquestra Nacional d’Espanya i Ensemble Nacional d’Espanya de Música Contemporània i Banda Simfònica Municipal de Madrid .

Ha actuat en les més importants sales d’Espanya : Auditori Nacional , Teatre Monumental , Palau de la Música de València , Palau de la Música de Barcelona , Palau de congressos de Santander , Saragossa , etc . Així com fora d’Espanya en el Tivolli hall d’ Copenhaguen , Sala Rudolfino de Praga , Gran teatre de la Fenice de Venècia i en l’exposició Universal de Lisboa etc …

Ha assistit a diversos cursos de perfeccionament impartits per: Christian Limberg , Michel Bequet ( Quartet de París) , Daniel Lasalle ( Orquestra de l’Òpera de la Bastilla ) , Rogelio Igualada Aragó ( Orquestra Nacional d’Espanya ) i Ricardo Casero ( OCB ) sent aquest últim el seu actual professor .

Actualment és professor per oposició del Conservatori Municipal de Móstoles » Rodolfo Halffter » , trombó solista de l’ Orquestra Filharmonia de Espanya , trombó solista del grup de música contemporània Projecte Guerrero ( abans Projecte Gerhard ) amb el qual al maig del 2001 va interpretar la Sequenza V de Berio per a trombó a l’Auditori Nacional amb gran èxit de crítica i públic . També ha actuat com a solista en l’estrena a Espanya del » Prometeo » de Luigi Nono a València i Madrid sota la direcció d’Arturo Tamayo i André Richard del Freiburger Experimentalstude en la temporada de «Música de Hoy 2003 » . El 2004 estrena a Espanya l’obra Färhte de Felix Baumann per a trombó sol al Cercle de Belles Arts . El 2005 estrena també a l’Auditori Nacional de Música » Panorama » per a trombó i piano davant la direcció del mateix compositor Alvin Lucier .

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: