Amb les actuacions de la 4ª jornada donem per finalitzat el XXIX Festival Comarcal de Bandes de Música de la Costera

Per a tots nosaltres ha estat tot un repte l’organització d’aquesta 29 edició del Festival Comarcal. Podem dir que un doble repte, en l’aspecte organitzatiu i en el musical. Considerem, modèstia a part, que hem superat els dos amb bona nota, almenys aquesta és la nostra sensació al costat de la qual ens han fet arribar tant les Societats Musicals participants com el públic assistent.

Des de l’organització donar les gràcies a totes les Bandes de la Comarca que durant aquests dos caps de setmana han passat per l’escenari de l’auditori Vicent Tortosa i ens han deixat mostra de la tasca que venen realitzant en aquest món bandístic. Agraïr a les autoritats i directius el suport donat perquè aquest esdeveniment haja estat un realitat. Agraïr a tots els músics i directors la seva participació en aquest Festival 2013 i ens permetreu que ho fem de forma molt especial als nostres, als xiquets i xiquetes alumnes de l’escola de música, al nostre director i als músics de la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, tant per la seva tasca musical com per la organitzativa. No ens oblidem de l’equip tècnic de l’auditori ni del recolzament dels pares, amics i simpatitzants que han estat en aquesta última jornada en tasques d’organització perquè els músics de la nostra Banda estigueren més lliures de cara a l’actuació en la cloenda d’aquest acte. Que cal dir del nostre president, sobren les paraules. Ja ho va dir tant al discurs d’inici com aquesta nit en el de cloenda, «el que els podem mostrar són fets, objectius complerts per aquesta gran familia que és la Societat Musical de la Llosa de Ranes». gràcies President.

Gràcies al patrocini de les empreses col·laboradores. I per últim agraïr l’assistència a tot el públic, forasters, socis, veïns i veïnes del poble que ens han acompanyant en aquesta marató bandística de manera fidel i entusiasta.

Despres dels agraïments caldrà recordar que la jornada de huí, començava com la resta dels dies del Festival, a les 17:00 el passacarrer des de la Font de la Glorieta fins l’Auditori i següidament han començat les audicions de les quatre Bandes que participaven en aquesta jornada de cloenda del Festival i que han estat les següents: SOCIETAT MUSICAL “PRIMITIVA SETABENSE” DE XÀTIVA, CENTRE INSTRUCTIU UNIÓ MUSICAL “GENOVENSE” DE GENOVÉS, SOCIETAT MUSICAL “LA NOVA” DE XÀTIVA i SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES. Al finalitzar les audicions s’ha donat pas als parlaments finals i entrega d’obsequis per la seva participació als representatns de cadascuna de les Bandes junt als representats municipals de cada població de la Costera. I amb l’interpretació de l’himne regional del mestre Serrano es donava per finalitzada aquesta edició del Festival Comarcal de Bandes de Música de la Costera 2013.
 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: