Demà se celebrarà la reunió comarcal per ultimar els preparatius per a la realització del 29 festival comarcal

Tots els representants de les Societats Musicals de la Comarca de la Costera estan convocats a la reunió que tiactivitats comarcalsndrà lloc demà diumenge 22 de setembre, a les 10:00h a l’Auditori Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

La Junta Comarcal i la Societat Musical de la LLosa de Ranes com a amfitirona de l’esdeveniment , convoquen una reunió informativa a totes les Bandes participants on s’explicarà i es donaran els detalls d’actuació de cara a la realització de la XXIX edició del Festival Comarcal de Bandes de Música de la Costera.

CARTELL (424x640)El Festival del present any començarà el dia 28 de setembre i conclourà el dia 6 d´octubre. Dos caps de setmana plens de música, i una de la cites més importants referents a l’activitat del món Bandístic de la comarca de la Costera i que aquesta edició tindrà un escenari molt especial per a tots els membres de la Societat de Musical de la Llosa de Ranes com per a tota la població. Festival que es realitzarà en un marc incomparable com és l’Auditori Vicent Tortosa, al qual s’ha dotat amb 120 cadires, 120 atrils i una tarima per al  director, materials varen ser estrenats el dia del concert de les festes patronals del nostre poble. Cal afegir les noves altures per a les seccions de la banda, les quals foren col·locades al finalitzar l’últim assaig.

Vos deixem les imatges de les noves altures per a la percussió i metalls

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: