Informació per a l’inici del curs 2013/2014 – escolammesparza

Estimats pares i alumnes:
En dirigim a vostès per a informar-los d’algunes qüestions relacionades amb:

REBUTS CURS 2012-2013 . Davant els dubtes que han presentat alguns de vostès sobre els rebuts mensuals que els passem en concepte d’ensenyament de música, cal aclarir-los que a primers de curs es va produir un demora en la posada en circulació dels rebuts mensuals degut a la tardança de formalització de matrícules, lo qual va provocar que la mensualitat es cobrara a mes vençut i no per anticipat com seria lo habitual, és per això que els rebuts emesos s’han fet amb el següent calendari:

dates rebuts

En el seu dia es va optar per part de l’Escola, no carregar dues mensualitats en un mateix mes i deixar-ho per a final del curs per a no sobrecarregar-los. Amb lo qual l’escola ha assumit aquest retardament i per aquest motiu una vegada acabat aquest curs el 30/06/2013 vostès encara rebran a primers de juliol la mensualitat de juny. (sombrejat del quadre anterior). A més per a que no coincideixca amb el rebut de matrícula, s’ha decidit que les matricules, fins a primers de Setembre, no es posaran al cobro.
Si vostè després d’aquesta explicació tingués algun dubte al respecte pot posar-se en contacte amb nosaltres, preferiblement per correu electrònic a escolamiguelesparza@gmail.com o bé deixant un missatge al telèfon 962230671, indicant el seu nom i un número de telèfon de contacte per a que nosaltres li cridem i poder aclarir-los la situació.

MATRICULES CURS 2013/2014. A diferència d’altres anys, aquest any no anem a enviar els impresos de matrícula a cada alumne ja que la despesa de l’enviament és elevada i quasi mai és efectiva per això per tal d’estalviar aquest any facilitarem l’imprès en el moment de formalitzar la matrícula. Si vostè li fos impossible vindre als horaris establerts per a matriculació pot descarregar-se l’imprès desde la web de la Societat Musical http://www.smlallosaderanes.com i fer-lo aplegar via correu ordinari, o via email a escolamiguelesparza@gmail.com
Ja els avancem que les tarifes no van a ser modificades i que mantindrem les mateixes que el curs passat, i com ja hem anunciat abans l’import per matrícula del curs 2013-2014 no es posarà al cobro fins a la primera setmana de setembre.

PERIODE DE MATRÍCULA PER AL CURS 2013 – 2014. Per tal de facilitar les tasques de matrícula hem establert dues setmanes, una amb un horari de matí i l’altra amb un horari de vesprada, a més de la possibilitat de poder-se matricular via correu ordinari o via correu electrònic.

horaris matrícula

DOCUMENTS:
circular 01 2013 informacio escola
matrícula 13-14 escolammesparza


		

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: