Concert de Festes 2013

A l’Auditori “MESTRE VICENT TORTOSA”, i dins els actes de les Festes Patronals 2013,  la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes els oferirà el CONCERT DE FESTES, aquest any amb la colaboració de la cantant ASTRID CRONE, que ens delectarà amb l’espectacle «Grans cançons de la història del Cinéma i del Musical».
CONCERT DE FESTESCONCERT DE FESTES 2013
Dijous 22 d’agost de 2013 a les 22:30
Auditori Mestre Vicent Tortosa (la Llosa de Ranes)
Astrid Crone, solista
Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes
Francisco J. Sanchez Roca, director

ASTRID CRONE

Astrid Crone va nàixer en Elsloo (Holanda) i va cursar estudis de dansa de jazz en l’Acadèmia de Maria Habite en Amsterdam, que va alternar amb els de música i cant de Jazz en el Conservatori de Hilversum.
En el període d’1.987/ 1.989 va actuar com a cantant solista i “prima ballerina” en la companyia “Broadway Danse Theatre” en Amsterdam, fent musicals com “West Side Story” (Maria) i “The Wizard of Oz” ( Dorothy).

En 1.988 va participar en el programa “All that Jazz”.

L’any 1991 va debutar en el Palau de la Música de València en el concert del bicentenari de Mozart, actuant en la mateixa sala,durant el període 1992 fins a 2002, en diverses ocasions com a soprano solista en el programa “Arts en paral·lel”.
En 1.994 va ser soprano solista en una gira de concerts de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana.
En 1996 va estrenar a Nova York (Broadway) , en Lexington i en Louisville (Kentucky) el musical “Una Ofélia sense Hamlet”.
L’any 1.998, en successives eliminatòries per diverses ciutats europees, entre cantants lírics de tot el món, quedà finalista en el Torneig Internacional de Música (TIM) a Roma, on se li atorgà el Primer Premi en la categoria “Veus Femenines”, i el Segon Premi de totes les categories.
A l’octubre de l’any 2.000 va actuar, acompanyada per l’Orquestra de Soncino (Itàlia), en La Sala Verdi de Milano cantant Àries de Puccini i Verdi.
Ha actuat amb l’Orquestra del Mediterrani de València en la producció de l’Òpera “ La Flauta Màgica “ de Mozart com Papagena (2008), “Porgi and Bess “ de Gershwin ,com Bess (2009), i “ La Cenerentola” de Rossini, com Angelina (2010).

Entre altres enregistraments podem destacar:

“Famous Musicals” , acompanyada per la Banda “La Artística” de Bunyol i “A night at the Opera” acompanyada per la Banda Municipal de la Corunya ,baix la direcció d’ Henrie Adams.
“Entre dos Mars” Cançons Mediterrànies escrit expressament per a ella.

Astrid Crone ha actuat ,acompanyada de grans agrupacions simfòniques, en quasi tota la geografia europea, interpretant un ampli repertori, des de la música barroca fins a la música lleugera i jazz.

En l’actualitat Astrid Crone resideix a Bunyol (València) on treballa com a professora de cant i professora de dansa en la seua pròpia escola. A més té el seu propi “ensemble” musical ,amb el qual ha presentat recentment l’espectacle “Essential”.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: