Resolució d’ajudes a escoles d’educands per a 2013

Governació publica la resolució d’ajudes a escoles d’educands per a 2013

La Conselleria de Governació ha publicat en el DOCV de 3 de maig de 2013 la resolució per la qual es concedeixen subvencions a les societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles de educandos per a l’exercici 2013 .
En total, les ajudes ascendeixen a 250.000 euros.
RESOLUCIÓ de 22 d’abril de 2013, del conseller de Governació i Justícia, per la qual es concedixen subvencions a les societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands per a l’exercici 2013 i s’adopten altres decisions en el marc de l’Orde 4/2012, de 28 de desembre, de la Conselleria de Governació i Justícia, de convocatòria de subvencions. [2013/4327]
resolucioneducandos2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s