Programa del Festival de Primavera 2013

cap2FESTIVAL DE primavera 2013 -

1ª PART

logcanalense
La banda juvenil de l’Associació Musical Canalense es crea a l’any 1993 de la má de Juan Ramón Beltrán Tormo.Va sorgir de la necessitat que l’Associació tenia d’una formació complementaria de cara als alumnes de la nostra escola.
Continuen la tasca de director Josep Arnau, Gabriel Calabuig, Paco Blanco i Carlos Revert.
En l’any 1995, i sota la direcció de Carlos Revert, director de la nostra banda de l’Associació en aquell moment, la banda juvenil s’integra dintre del plá d’estudis de l’Escola de Música “Joaquín Sellés”.
L’agrupació, participà a diversos festivals i oferí regularment concerts i audicions al llarg de l’any.
En Octubre de 1998, es fa càrrec de la direcció Gabriel Calabuig. En aquesta etapa cal destacar la llavor duta a terme per aquest jove col.lectiu que de forma regular a oferit diferents concerts íntegres i ha participat en múltiples concerts amb la banda sènior convertint-se d’aquesta forma en un dels pilars principals de la nostra associació.
Des de l’any 2003 está baix el carrec de Quico Albiñana, músic de la nostra societat.
El passat mes de desembre de 2012, aconseguiren el Primer premi en el II Certamen de Bandes Juvenils “Aulos” de la localitat de Beniarrés.

programa canalense (640x217)
PROGRAMA

2ª PART

logllosa

La Banda Jove de la Societat Musical de La Llosa de Ranes naix a finals dels anys vuitanta amb el mestre director En Ferran Josep Miralles i Martínez. La seua finalitat es que els músics menors de 20 anys puguen tenir el protagonisme necessàri per millorar el seu nivell individual interpretant papers principals que a la banda normalment assumeixen músics amb més experiencia o preparació.
D’altra banda, tambè té com a objectiu que els educands que estudien a l’Escola de Música “Miquel Esparza” tinguen la possibilitat de gaudir de la música de banda i adquirir la pràctica i experiència necessàries per al seu futur ingrés en la banda major.
En la seua curta trajectòria ha realitzat nombrosos concerts a la població i molts intercanvis amb les bandes joves de la S.M. “La Primitiva Setabense” de Xàtiva, S.A.M “La Nova” de Xàtiva, Associació Musical Canalense, U.M “Santa Cecília” de Canals, C.I.U.M. Genovense, U.M Llanera de Ranes, U.P.M de Vallada, i la S.M “La Primitiva Albaidense” d’Albaida, Unió Musical de La Pobla Llarga o L’Agrupació Musical “Santa Cecília” de Castalla. Aquestos actes han estat una meravellosa experiència per compartir moments de bona música i germanor que a la vegada han servit d’estímul i superació per als joves membres de l’agrupació.
Els mestres directors més destacats han sigut Ferran Josep Miralles i Martínez, Sergio Navalón Pavía, José Barberá Ferrer i Marcel Estornell Boscà. En l’actualitat, En Francesc Sánchez Roca es el seu mestre director.

programa smlallosa (640x245)
PROGRAMA

DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ

Programa 01 2013 Festival de primavera

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: