S’Obri el termini per formar part de la plantilla de la Banda Federal (FSMCV)

banda federalAl mateix temps que La Junta Directiva de la FSMCV ha anunciat que Rafa Garrigós serà el director artístic de la Jove Banda Sinfònica de la FSMCV, s’han fet públiques les bases per formar part de la plantilla de la Banda Federal per esta temporada de 2013.

S’ha obert el termini perquè els interessats en formar part de la plantilla de la Banda Federal envien la seua sol·licitud.

Podran participar en aquesta convocatòria joves músics d’edats compreses preferiblement entre 18 anys, com edat mínima, i 28 anys, com edat màxima.
Per a concórrer a la present convocatòria, s’exigirà com a mínim estar cursant el tercer cicle de grau mig per la especialitat instrumental per la qual es presente.

S’aplicaran els següents criteris a les sol·licituds per a cada instrument i en aquest ordre:
– Major nivell de formació.
– Major edat.
– Haver participat en la convocatòria de la Banda Federal 2012 i no haver causat baixa de forma injustificada en alguna de les trobades de la Banda Federal o als concerts convocats.

L’imprès de sol·licitud per a la selecció, que figura com Annex I a la present convocatòria, serà degudament emplenat pels/les interessats/ades havent d’aportar, a més, una fotocòpia de la titulació o certificació dels estudis que s’estiguen cursant en el moment de presentar la sol·licitud per a qui concórregua per primera vegada, o haja canviat la seua situació en este sentit. Aquesta documentació s’haurà de remetre per correu ordinari, de manera telmàtica o lliurada en mà en les oficines de la Federació, on en tot cas constarà, degudament emplenat, l’apartat on figura l’autorització del President de la Societat Musical. L’imprès de sol·licitud haurà de ser emplenat en tots el seu termes.

Les sol·licituds s’han de remetre a les oficines de la FSMCV fins al pròxim 25 de febrer.

Descarrega les bases per formar part de la plantilla de la Banda Federal
basesbandafederal2013

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: