L’Auditori Vicente Tortosa de La Llosa de Ranes acollirà el lliurament dels instruments que la Diputació mitjançant la XXXII Campanya de Retrobem concedeix a les Bandes

auditori dia inaguració00Notícia relacionada: La Diputació de València lliurarà a partir del divendres 23 de novembre 859 instruments a 335 entitats musicals de la província.

La Diputacio de Valencia ha escollit l’Auditori de La Llosa de Ranes per fer entrega dels instruments demanats en la Campanya de Retrobem 2011-2012 a les Societats Musicals de la Costera, la Canal de Navarres i la Vall de Cofrents.

Per a  l’acte han convidat a la Banda amfitriona (Banda de la Societat Musical de La LLosa de Ranes) perquè amenitze l’acte amb una breu actuació. L’acte esta previst per al divendres 14 desembre 2012 a les 18h a l’Auditori Vicente Tortosa de La LLosa de Ranes.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: