El lliurament dels instruments que la Diputació mitjançant la XXXII Campanya de Retrobem concedeix a les Bandes es realitzarà a l’Auditori Vicente Tortosa

La Diputacio de Valencia ha escollit La Llosa de Ranes i el seu auditori per fer entrega dels instruments demanats en la Campanya de Retrobem 2011-2012 a les Societats Musicals de la Costera, la Canal de Navarres i la Vall de Cofrents.

A la Societat Musical de La LLosa de Ranes ens lliuraran un bombo de concert i uns plats de concert. Per l’acte han convidat a la nostra Banda i ens han demanat que com amfitrions, amenitzem l’acte fent una actuació de 10 minuts. L’acte esta previst per al divendres 14 desembre 2012 a les 18h a l’Auditori.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s