Campanya d’Activitats Comarcals 2012- FSMCV

taulerdenotíciesDMB

La FSMCV ha posat en marxa la campanya d’Activitats Comarcals, que inicialment havia quedat posposada davant les dificultats econòmiques. Ara, una vegada que la Conselleria ha abonat el pressupost de la Federació corresponent al 2011, l’entitat ha pogut dissenyar una campanya que per a enguany presenta novetats molt significatives, motivades especialment per la manca de temps per realitzar-les en el seu format habitual, com ja es va exposar en la passada reunió del Consell Intercomarcal de la FSMCV celebrat el 23 de setembre a Muro (Alacant).

La Campanya de 2012 consistirà en la realització de dues activitats de caràcter formatiu que s’organitzaran en les tres províncies.

Activitats

La primera es titula Tècniques bàsiques per parlar en públic i està adreçada a membres de societats musicals, de les estructures comarcals, presidents comarcals i membres de la Junta Directiva de la FSMCV. Aquesta jornada es desenvoluparà a Alacant el 10 de novembre, a Almassora (Castelló) el 17 de novembre i a Rafelbunyol (València) el 24 de novembre.

La segona abordarà l’ús de les xarxes socials i consistirà en una jornada pràctica per aprendre les operacions bàsiques en aquest àmbit digital. Els llocs i hores de realització d’aquest taller seran el 17 de novembre a Alacant, el 24 de novembre a Benicàssim (Castelló) i el 10 de novembre a Rafelbunyol (València). A aquesta jornada podrà assistir qualsevol membre de la societat musical que gestioni o vulgui gestionar les pàgines web, blogs, xarxes socials, etc.

Descarregar bases i formularis d'inscripció
ACTIVITATS COMARCALS 2012

II Trobada d’Escoles de Música

D’altra banda, la FSMCV prepara la II Trobada d’Escoles de Música, dirigit a professors i directors de les Escoles de música i d’educands de les societats musicals federades. Es tracta d’una jornada eminentment pràctica i centrada en temes com la formació del professorat, recursos educatius i TIC, coordinació en / inter centres, relacions amb l’alumnat i la seva família, relacions amb les juntes directives, etc
Aquest II Trobada es realitzarà els dies 10 de novembre (Almassora, Castelló), 17 de novembre (Rafelbunyol, València) i 24 de novembre (Alacant).

Descarregar bases i formularis d'inscripció
II ENCONTRE ESCOLES DE MÚSICA 2012

IMPORTANT: Tant per assistir als dos cursos de formació com a la Trobada d’Escoles de Música cal inscriure’s mitjançant fax a les oficines de la Federació (963515788) o correu electrònic (fsmcv@fsmcv.org) com a màxim 10 dies abans de la realització de la jornada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s