La 44 Assemblea General de la FSMCV se celebrarà a Les Alqueries els dies 27 i 28 d’octubre

El saló de plens de l’Ajuntament de les Alqueries va acollir ahir de matí la presentació del cartell de la 44 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) que se celebrarà a les Alqueries els dies 27 i 28 d’octubre.

El Saló Cooperatiu Caixalqueries acollirà als representants de 538 societats musicals de la Comunitat Valenciana que durant dues jornades intenses de treball abordaran aspectes fonamentals per a la seua continuïtat i desenvolupament, entre ells es repassarà la gestió federal, es revisaran els comptes de l’exercici anterior i s’aprovarà el pressupost de 2013. A més, es proclamaran les candidatures per a triar la seu assembleària del pròxim any.

La 44 Assemblea General de la FSMCV serà enguany especialment important donada la greu situació econòmica per la qual travessen les societats musicals a causa dels impagaments del Consell i als deutes dels seus Ajuntaments.

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: