La situació de les escoles de música, a debat a Catarroja

Debatre sobre els problemes que estan patint les escoles de música a conseqüència dels impagaments de les subvencions de la Conselleria és l’objectiu d’una trobada que ha organitzat la Societat Musical L’Artesana i les societats musicals de la comarca de ‘Horta Sud en col·laboració amb el despatx Ruiz Monrabal Advocats.


Aquesta trobada, en la qual també s’orientarà als assistents sobre la contractació per al curs 2012-2013 després de les retallades en les subvencions i les noves normatives laborals, se celebrarà dissabte que ve 15 de setembre a partir de les 10:30 hores del matí en la seu de la Societat Musical L’Artesana de Catarroja.
Els interessats en assistir a aquesta jornada poden inscriure’s a través del telèfon 96 3750843 o per correu electrònic: asesoria@ruizmonrabal.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s