Edició 126 del CIBM, 19,20,21 i 22 de juliol

La 126 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música – Ciutat de València 2012, comença este dijous 19 de juliol amb les audicions de les bandes inscrites en la 3ª secció. El Certamen es desenvoluparà fins el diumenge 22 on conclourà amb les audicions de la secció d’Honor.

Data de realització del CIBM: Del 19 al 22 de juliol del 2012.

Veure programació (pdf)

http://www.cibm-valencia.com/anteriores/2012/val/programa.html

ENTRADA LLIURE. AFORAMENT LIMITAT

 

NBM retransmetrà el Certamen Internacional ‘Ciutat de València’ 2012
El programa de ràdio Nuestras Bandas de Música retransmetrà el Certamen Internacional de Bandes «Ciutat de València» en la seva totalitat. Entrevistes, comentaris, trucades dels oients i per descomptat tota la música interpretada per totes les bandes participants.

Ho podreu seguir a través del 92.0 de la FM, a través de www.puntoradiovalencia.com

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: