La FSMCV edita un vídeo corporatiu per donar a conèixer les activitats de la institució

La FSMCV ha editat un vídeo corporatiu en el qual dóna a conèixer una mica més la institució amb un repàs a les activitats que realitza, la seva organització, les campanyes que desenvolupa, etc. A més, el vídeo, d’uns 16 minuts de durada, fa un repàs per l’origen de la FSMCV i la seva importància a la Comunitat Valenciana.


Aquest vídeo, editat en castellà i valencià, pretén ser una eina de comunicació i difusió de la FSMCV tant de cara a les pròpies societats musicals i el món bandístic valencià com cap a l’exterior, convertint-se en un element eficaç per promocionar l’associacionisme musical valencià en la resta d’Espanya i el món.

El vídeo en valencià

 

El vídeo en castellà

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s