La FSMCV edita un vídeo corporatiu per donar a conèixer les activitats de la institució

La FSMCV ha editat un vídeo corporatiu en el qual dóna a conèixer una mica més la institució amb un repàs a les activitats que realitza, la seva organització, les campanyes que desenvolupa, etc. A més, el vídeo, d’uns 16 minuts de durada, fa un repàs per l’origen de la FSMCV i la seva importància a la Comunitat Valenciana.


Aquest vídeo, editat en castellà i valencià, pretén ser una eina de comunicació i difusió de la FSMCV tant de cara a les pròpies societats musicals i el món bandístic valencià com cap a l’exterior, convertint-se en un element eficaç per promocionar l’associacionisme musical valencià en la resta d’Espanya i el món.

El vídeo en valencià

 

El vídeo en castellà

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: