Les Corts Valencianes avaluaran l’impacte de la música com a eina contra el fracàs escolar

Les Corts Valencianes avaluaran l’impacte de la música com a eina per potenciar el rendiment escolar i lluitar contra el fracàs escolar a la «Comissió no Permanent Especial d’Estudi de les tècniques i de les actuacions per millorar el rendiment escolar i les possibilitats d’ocupació dels joves «que es desenvoluparà al llarg de la legislatura.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ve informant dels prestigiosos estudis i iniciatives nacionals i internacionals que ratifiquen la bondat del binomi música-estudis i el que aquesta comissió haja estat sensible a aquestes investigacions suposa un pas important en la integració de la música en els estudis de la Comunitat Valenciana.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: