Les Corts Valencianes avaluaran l’impacte de la música com a eina contra el fracàs escolar

Les Corts Valencianes avaluaran l’impacte de la música com a eina per potenciar el rendiment escolar i lluitar contra el fracàs escolar a la «Comissió no Permanent Especial d’Estudi de les tècniques i de les actuacions per millorar el rendiment escolar i les possibilitats d’ocupació dels joves «que es desenvoluparà al llarg de la legislatura.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ve informant dels prestigiosos estudis i iniciatives nacionals i internacionals que ratifiquen la bondat del binomi música-estudis i el que aquesta comissió haja estat sensible a aquestes investigacions suposa un pas important en la integració de la música en els estudis de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s