La FSMCV llança la revista «Música i Poble» en versió digital

La FSMCV  ha decidit fer un pas més en la difusió i promoció de les seves activitats a través de les innombrables opcions que propicia la utilització d’internet i les xarxes socials i, a partir d’ara, llança la seva revista Música i Poble únicament en format digital.

La publicació quedarà permanentment allotjada a la web (www.fsmcv.org), en el seu actual format, per a consulta de tots els usuaris interessats, i igualment disponible per la seva impressió per qui ho considere oportú.

Revista Música i Poble nº 167

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s