La Societat Musical vol felicitar els seus

La Societat Musical vol felicitar al seu mestre director i als seus músics per les magnífiques actuacions al Palau de les Arts, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, al Palau de la Música de València i concert del 91 aniversari de la nostra Societat.

També agrair a tots ells, l’excel·lent assistència als actes oficials  com han estat els dos torns de comunions de La Llosa de Ranes. Tot i ser un mes molt carregat d’actuacions, en totes elles han mostrat que són el principal actiu de la societat pel seu treball i dedicació. Volem destacar la gran participació en els dos torns de les comunions del poble on han assistit un nombre d’entre 50-52 i 52-53 músics respectivament, fet que tenint en compte les dates d’examens, germans que prenen la comunió, celebracions fora del poble… ha estat una demostració més de la implicació i la seua contribució diària a l’engrandiment de la nostra entitat.

Gràcies

Crea un sitio web o blog en WordPress.com