Continuem amb el taulerdenotíciesDMB

Utilitzem aquesta entrada simplement per recordar-vos que en l’espai taulerdenotíciesDMB podeu trobar, tant un recull de notícies com tot tipus informació relacionada amb el món de les bandes, festivals, certàmens, cicles de concerts, cursos i informació musical en general, la qual intentem que estiga sempre actualitzada.

 
El pots seguir en facebook
 
 
 
 
També vos recordem que podeu ajudar a que aquest espai funcione i que sempre estiga actualitzat. COM?… enviant les notícies que considereu rellevants a smlallosablog@gmail.com o utilitzar el formulari al menú QUE ENS VOLS DIR… per fer-nos arribar,  bé la notícia o bé un enllaç….. d’un curs, concert, conferència, convocatoria, etc.
 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s